pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. Contact
  5. /
  6. recensies

Recensies

Wat klanten over ons zeggen.

vaartocht zwolle sterren
Wat begon met een klompje op de beurs in Leeuwarden, liep uit op een verjaardagsfeest bij de Jonathan aan boord.
Onze zoon zag het foldertje liggen van schipper mag ik ook eens varen. Ging het aandachtig lezen en bekijken. Toen kwam de vraag, kunnen we dit niet voor mijn verjaardag gaan doen met de medebewoners van de groep.
We hebben samen de website bekeken en hij werd steeds enthousiaster. Een datum geprikt en geboekt. Zaterdag 3 juni werd het, wat hadden we een prachtig weer.
Wat zijn we verwend onderweg, koffie en taart, soep en lunch, koffie en fris met wat lekkers. Joke en Ria super bedankt voor de goede zorgen. En dan de stuurhut waar Jan en Marinus het roer in handen hadden. Wat hebben de mannen genoten dat ze ook eens mochten varen. Super vonden ze het.
Het was in één woord een geweldige dag. Wat kunnen we hier met ontzettend veel plezier op terug kijken. De bewoners hebben al aan de begeleiding gevraagd of ze niet met de Jonathan op vakantie kunnen gaan. Dat is een groot compliment voor jullie!!
Perita Schipper
vaartocht zwolle sterren
Wat een geweldige mini-vaar-vakantie hebben de ouderen van SamenUit! gehad. Ze zijn helemaal in de watten gelegd door de vrijwilligers en de schippers hebben de mooiste routes gevaren! Geweldig team die er alles aan doen om er een onvergetelijke tijd van te maken! En iedereen heeft heerlijk geslapen aan boord! Dank voor jullie geweldige inzet mensen van de Jonathan het was in één woord fantastisch|! 5 Sterren!!
Mirjam Molenkamp - Carntreggeland SamenUit!
Wat een geweldige dagtocht hebben we gemaakt! We zijn samen met de gasten de hele dag in de watten gelegd door de bemanning van de Jonathan. De vaartocht begon met een kop koffie/thee en een lekker stuk appeltaart met slagroom, terwijl de kapitein uitleg gaf over de Jonathan en de stichting. Tijdens de tocht kregen we ook uitleg/weetjes over waar we langs kwamen. De lunch was fantastisch, met voor elk wat wils. En wil je zelf ook even aan het roer staan? Dat mag van de kapitein. Kortom het was een topdag.
Doordat de Jonathan een van de weinige schepen is waarop je mag varen binnen Nederland met een rolstoel/rollator, zijn we heel blij dat we met A tot Z reizen deze dagtochten en meerdaagse vakantie kunnen aanbieden.
Petra Ariëns
vaartocht zwolle sterren
Na goed contact en overleg voordien te hebben gehad, mochten we een mooie dag beleven met cliënten en begeleiders. De verzorging aan boord was tot in de puntjes geregeld. De schipper nam de cliënten mee in de vaartocht en liet ze een reis beleven waarbij ze zelf aan het roer stonden en de reis voorspoedig lieten verlopen :)...
Het zeker een aanrader om hiermee in zee te gaan
Adullam Ruitershof - I.C.Dekker, Adullamzorg
vaartocht zwolle sterren
Beste bestuurders en schippers van de Jonathan en natuurlijk ook alle vrijwilligers die er voor zorgen dat deze vaartochten mogelijk zijn.
Wij van De Ontmoeting in Zwartsluis (dagcentrum voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt) hebben een hele fijne verzorgde dag beleeft aan boord van De Jonathan.
Al onze deelnemers hebben enorm genoten van het varen, sommigen mochten zelfs in de kajuit om te sturen. Omdat de boot geheel aangepast is voor mensen met een beperking kon iedereen mee, hoe fijn was dat! Nogmaals heel hartelijk bedankt.
Gonda Eijlander - dagbesteding de Ontmoeting Zwartsluis
vaartocht zwolle sterren
Bij deze dit schreef een vrijwilliger naar aanleiding van de vaartocht;
We hebben de toeristische route gevaren en genoten van het water en de mooie omgeving
Alle lof voor de mensen van de boot die zo vriendelijk, behulpzaam en gastvrij waren en daardoor hebben we een prachtige dag gehad en is alles heel goed verlopen. Een aanrader voor iedereen.
Mirjam Molenkamp, Samen Uit Carint Reggeland