pijl
  1. Je bent nu hier:
  2. Home
  3. /
  4. De Stichting

De stichting

Het schip “De Jonathan” is in de afgelopen jaren vanaf 2012 verbouwd tot een schip met ongekende mogelijkheden voor onze gasten met een beperking. Een schip die onze gasten met een beperking en haar begeleiders een echt vakantiegevoel geeft.

De vaartochten die worden georganiseerd zijn 4-daags (maandag-donderdag) en een wekelijkse dagtocht (vrijdag). Ons schip, de Jonathan, kan voor een 4-daagse vaartocht alleen door gezelschappen van maximaal 12 personen (inclusief begeleiders) worden geboekt.

Gezelschappen dienen hun eigen begeleiders mee te nemen. Zelf inkopen doen, je eigen “potje” koken, alles is bespreekbaar. Immers onze gasten kunnen ook zelf of met een begeleid(st)er een hut betrekken en zich volledig laten verzorgen.

Doelstelling

De doelstelling is het organiseren van zorgeloze, meerdaagse vaartochten voor mensen met lichamelijke en/of verstandelijke beperkingen...

Lees verder ...

Ambassadeurs

Bekijk op deze pagina wie de beschermvrouw en ambassadeurs zijn van onze stichting.

Lees verder ...

Goed doel

De ANBI-status heeft als voordeel dat een particuliere donateur zijn gift fiscaal kan aftrekken voor de inkomstenbelasting...

Lees verder ...

Bestuur

Bekijk op deze pagina wie samen het bestuur vormen van onze stichting.

Lees verder ...

Beleidsplan & jaarverslagen

Bekijk op deze pagina de jaarverslagen en het beleidsplan van onze stichting.

Lees verder ...

Algemene voorwaarden

Bekijk op deze pagina de algemene voorwaarden van onze stichting.

Lees verder ...

Vacatures

We hebben op vrijwillige basis matrozen nodig die de schipper helpen bij het aanleggen en vertrekken van de Jonathan. Tijdens de vierdaagse reizen en dagtochten verzorgen ze het smeerschema van de motor en verrichten hand-en-spandiensten voor de gasten.

Lees verder ...

Partners gezocht

Voor het onderhoud en klussen aan boord zijn te allen tijde een financiële bijdrage en/of praktische ondersteuning gewenst.

Wilt u ook doneren dan kan dat!

Lees verder ...

Vrijwilligers

Lees hier over de vrijwilligers die actief zijn bij onze stichting.

Lees verder ...

Vertrouwenspersoon

Soms gebeuren er dingen tussen mensen waar iemand van schrikt, of wat gewoon niet goed is. Pestgedrag bijvoorbeeld, of intimidatie. Of iemand kleineren. Grensoverschrijdend gedrag kan je dat noemen. Dan is het belangrijk dat je er met iemand over kan praten om te onderzoeken hoe je daarop wil reageren. Is het voor jou belangrijk genoeg om het te melden en bij wie dan? Of om er een gesprek over te voeren met die persoon, of met iemand anders? Zijn er andere mensen bij betrokken? Wie mag het weten en wie beslist niet?

Lees verder ...